A A A K K K

У Запоріжжі провели вебінар для учасників бізнес інкубатору ТДАТУ на тему прозорої приватизації

Приватизація сьогодні відбувається за максимально зручними та прозорими принципами через онлайн-аукціони. Про те, як взяти участь у торгах або ініціювати приватизацію омріяних об’єктів говорили на вебінарі «Приватизація об’єктів державної власності – інвестування з вигодою для бізнесу». До онлайн-заходу долучились представники бізнес інкубатора Таврійського державного агротехнологічного університету.

Ліна Літвінова, в. о. начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області, відзначила переваги відкритості процесу: для потенційних інвесторів як учасників аукціонів – рівні правила та зручність участі з будь-якої точки світу. Крім цього, учасників детально ознайомили з інвестиційним меню Запорізької області.  Наразі до приватизації готують 20 об’єктів. Серед них є об’єкти незавершеного будівництва, окремого майна та єдині майнові комплекси державних підприємств.

Окрему увагу, звернули на сучасний інструмент пошуку об’єктів інвестування – сайт www.privatization.gov.ua – справжній інтернет магазин, де можна знайти максимальну інформацію про об’єкти приватизації.

Довідково. Бізнес-інкубатор ТДАТУ був створений у 2017 році для надання місцевим підприємцям теоретичної та практичної допомоги з економічних питань, маркетингу, обліку та оподаткування, консультації провідних фахівців.