A A A K K K

У Запоріжжі уклали Меморандум про співпрацю з місцевим осередком Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»

Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення ФДМУ у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях відтепер має ще одного партнера. У Запоріжжі підписали Меморандум про співробітництво з Територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Запорізькій області. Підписанти окреслили спільну мету – співпрацювати для залучення приватних інвестицій в економіку регіону та створення сприятливого бізнес-середовища.

«Ми, представники громадської організації, впевнені, що тільки за умови постійного діалогу підприємництва та органів державної влади можливий ефективний захист інтересів бізнес-спільноти» – зазначили під час зустрічі Андрій Григор'єв, заступник Голови Ради Територіального відділення та Ганна Бабенко, виконавчий директор організації.

Ліна Літвінова, в.о. начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області, детально розповіла про діяльність Управління з приватизації та оренди державного майна.