A A A K K K

У Запорізькій обласній державній адміністрації широкому колу представників бізнес-асоціацій презентували механізми прозорої приватизації

Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях спільно з Запорізькою обласною державною адміністрацією для інформування про механізми прозорої приватизації провели масштабну зустріч, на яку запросили представників місцевого підприємництва.

Під час заходу Владислава Панасенко, начальниця Управління роз’яснила процедуру участі в онлайн-аукціонах та представила актуальне інвестиційне меню Запорізької області.

Крім того, керівниця Управління поділилась особливою гордістю – історіями успіху приватизованих об’єктів.

«Ця зустріч для нас справді є дуже важливою – зазначила пані Владислава. – Адже ми впевнені, що механізми прозорої приватизації державного майна можуть зацікавити представників бізнес-асоціацій. Бізнесу важливо мати максимальну інформацію про можливості для інвестицій через нерухомість. Сьогодні ми акцентуємо увагу на максимальній відкритості процесів приватизації. Є сайт www.privatization.gov.ua . Тут завжди за зручними фільтрами можна знайти об’єкти у відповідному регіоні, покрокові інструкції, як взяти участь в онлайн-аукціонах, та відповіді на найпоширеніші запитання. А якщо все ж таки залишаються питання, то експерти нашого Управління нададуть необхідні фахові роз’яснення. Тож чекаємо потенційних інвесторів на відкритих торгах!».

У свою чергу Олександр Старух, голова Запорізької обласної державної адміністрації, акцентував увагу на тому, що держава сьогодні значну увагу приділяє питанням залучення інвестицій в регіони. «Це сприятиме створенню нових робочих місць, наповненню бюджетів та розбудові територій. Один із шляхів досягнення цих цілей – ефективне використання державного майна. Тому важливо, щоб потенційні інвестори знали, як проводиться приватизація державного майна, та які ще є заходи з підтримки підприємців у нашому регіоні, – зазначив Олександр Старух.