A A A K K K

У Запорізькій області відбувся виїзд на об’єкт успішної приватизації – ПрАТ «Сонячне 2007»

Владислава Панасенко, начальниця Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях разом з керівництвом Запорізької обласної державної адміністрації, Широківської об’єднаної територіальної громади та Запорізької районної адміністрації відвідали ПрАТ «Сонячне 2007».

Завдяки успішній приватизації наразі цей товаровиробник сільськогосподарської продукції – підприємство агропромислового комплексу, що продуктивно працює.

«Ми як орган приватизації вважаємо, що завдання держави – не сіяти та збирати урожай, а знайти ефективний менеджмент, забезпечити комфортні та прозорі умови для розвитку приватного виробника і створити сприятливі умови для розвитку здорової конкуренції» – зазначила Владислава Панасенко, начальниця Управління та додала – Цим підприємством ми насправді дуже пишаємось. І хочу акцентувати увагу, що директора товариства Романа Тарасевича поважають не тільки його команда та Широківська громада, на території якої працює підприємство, за соціальну відповідальність. Держава також гідно оцінила вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю Романа Анатолійовича. За це пан Роман отримав Подяку від Прем'єр-Міністра України».

«Пан Роман – постійний учасник «Бізнес-діалогів», активно допомагає громаді у суспільно важливих проектах і підтримує творчі ініціативи. Це типовий представник соціально активного бізнесу – повідомив Денис Коротенко, голова Широківської територіальної громади.

Роман Тарасевич розповів про стабільні показники зростання свого підприємства. «Так, наприклад, за підсумками роботи у 2020 році ПрАТ «Сонячне 2007» отримало чистий прибуток у розмірі понад 7,5 млн грн. Порівняно з 2019 роком прибуток зріс майже вдвічі (4,3 млн було у 2019 році). Наразі у штаті товариства – 60 працівників, які отримують гідну заробітну плату без затримки та в повному обсязі, мають повний соціальний пакет. Ми заохочуємо працівників преміями, матеріальною допомогою».

Підсумовуючи попередніх спікерів Олександр Старух, Голова Запорізької обласної державної адміністрації, відзначив, що гарний приклад надихає та стимулює. «Сьогодні ми побачили ще один приклад успішної приватизації та переконались, що ефективне керівництво – це нові робочі місця, розвиток території та виготовлення конкурентоздатної продукції».

Детально про історію цього агропромислового підприємства можна прочитати за посиланням - https://u.to/-IKZGg