A A A K K K

Залучення інвестицій у державне майно за прозорими та зрозумілими правилами – головне завдання для кожної області

Про новації законодавства у сфері орендних відносин та можливості, які відкриває приватизація об'єктів державної власності, говорили в Управлінні забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях на зустрічі з представниками місцевої бізнесспільноти. Зустріч організували за підтримки Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців «Потенціал».

Виступи спікерів від Управління викликали неабияку зацікавленість та жваве обговорення. Тому прийняли рішення зробити такі зустрічі регулярними.

Управління продовжує налагоджувати професійні зв'язки з бізнесколами Запорізького регіону, пропонуючи нові ідеї для вигідного інвестування грошей.

«Залучення інвестицій у державне майно – як шляхом приватизації об'єктів, так і шляхом оренди за прозорими та зрозумілими правилами – це наше головне завдання на сьогодні», – заявив заступник начальника Регіонального відділення – начальник Управління Олександр Дмитрієв.