A A A K K K

Державний бюджет поповниться на пів мільйона гривень від приватизації у Миколаївській області

18 травня 2021 укладено та нотаріально посвідчено договір купівлі-продажу об’єкта приватизації — нежитлових приміщень та споруди, за адресою: Миколаївська обл., Миколаївський р-н, с-ще Весняне, вул. Очаківська, 1-а. 

Завдяки приватизації цього активу до Державного бюджету надійдуть 531 156 гривень, а об’єкт отримає шанс на нове життя завдяки інвестиціям у його модернізацію.

Також пропонуємо ознайомитися з інформацією про активиу Миколаївській області, які готуються до приватизаційних онлайн-аукціонів:

  •  ЄМК ДП «Володимирське»

Комплекс нежитлових будівель та споруд 5045.5 кв.м.

Адреса: Миколаївська обл., Казанківський р-н, с. Володимирівка, вул. Марії Павлової, 36

Деталі:https://privatization.gov.ua/product/privatization-edinij-majnovij-kompleks-derzavnogo-pidpriemstva-volodimirs-ke/

  • ЄМК ДП «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій Національної академії наук України»

Комплекс нежитлових будівель (приміщень) та споруд виробничого призначення загальною площею 9027 кв.м. та база відпочинку “Наука”.

Адреса: м.Миколаїв, вул.Чкалова, 197

Деталі:https://privatization.gov.ua/product/yemk-dp-doslidnyj-zavod-instytutu-impulsnyh-protsesiv-i-tehnologij-natsionalnoyi-akademiyi-nauk-ukrayiny/

  • ЄМК ДП «Племрепродуктор «Степове»

Спеціалізується на виробництві та реалізації м’яса великої рогатої худоби, а також їх реалізації; вирощуванні зернових, олійних та кормових культур, переробці зернових, олійних культур, молочної та м’ясної продукції. Загальна площа становить близько 7 тис га.

Адреса: Миколаївська область, Миколаївський район, село Степове, вул. Козацька, 39

Деталі: https://privatization.gov.ua/product/yedynyj-majnovyj-kompleks-derzhavnogo-pidpryyemstva-plemreproduktor-stepove/