A A A K K K

4 квартал 2017

Станом на 01.01.2018 регіональним відділенням реалізовано понад 5354 управлінське рішення, з яких 562 управлінське рішення по наявному державному майну (передача в оренду, передача на безоплатне зберігання тощо), стосовно об’єктів державної власності, які залишилися на балансі приватизованих підприємств, що становить понад 86% загальної кількості даних об’єктів. По решті 894 об’єктам державної власності, які залишилися на балансі приватизованих підприємств продовжується робота щодо реалізації управлінських рішень.

У ІV кварталі 2017 року регіональним відділенням реалізовано 3  управлінських рішень, а саме: 1 - списання, 1 - передача в комунальну власність, 1 - договір зберігання. 

За 4 квартал 2017 року проведено вибіркові перевірки контролю за збереженням та належним використанням щодо 36 об'єктів, які перебувають на балансах підприємств у т.ч.  ліквідованих.

        Виявлено факти порушення господарськими товариствами вимог щодо неналежного утримання, зберігання та використання 9 об’єктів державного майна. 

За фактами виявлених порушень регіональним відділенням були направленні звернення до правоохоронних органів - по 6 обєктам, до керівництва господарських товариств –по 1 об’єкту, інші звернення – по 2 об'єктам