A A A K K K

1 квартал 2018

Станом на 01.04.2018 регіональним відділенням реалізовано понад 5358 управлінське рішення, з яких 561 управлінське рішення по наявному державному майну (передача в оренду, передача на безоплатне зберігання тощо), стосовно об’єктів державної власності, які залишилися на балансі приватизованих підприємств, що становить понад 86% загальної кількості даних об’єктів.  По решті 845 об’єктам державної власності, які залишилися на балансі приватизованих підприємств продовжується робота щодо реалізації управлінських рішень.

У І кварталі 2018 року регіональним відділенням реалізовано 4 управлінських рішень, а саме: 1 - приватизовано, 1 - передача в комунальну власність, 2 - договір зберігання. 

За І квартал 2018 року проведено вибіркові перевірки контролю за збереженням та належним використанням щодо 46 об'єктів, які перебувають на балансах підприємств у т.ч.  ліквідованих.

        Виявлено факти порушення господарськими товариствами вимог щодо неналежного утримання, зберігання та використання 30 об’єктів  державного майна. 

За фактами виявлених порушень регіональним відділенням були направленні звернення до правоохоронних органів – по 2 об’єктам, інші звернення – по 28 об'єктам