A A A K K K

3 квартал 2017

Станом на 01.10.2017 регіональним відділенням реалізовано понад 5351 управлінське рішення, з яких 561 управлінське рішення по наявному державному майну (передача в оренду, передача на безоплатне зберігання тощо), стосовно об’єктів державної власності, які залишилися на балансі приватизованих підприємств, що становить понад 86% загальної кількості даних об’єктів.  По решті 896 об’єктам державної власності, які залишилися на балансі приватизованих підприємств продовжується робота щодо реалізації управлінських рішень.

У ІІІ кварталі 2017 року регіональним відділенням не здійснювалась реалізація  управлінських рішень. 

За ІІІ квартал 2017 року проведено вибіркові перевірки контролю за збереженням та належним використанням щодо 18 об'єктів, які перебувають на балансах підприємств у т.ч.  ліквідованих.

        Виявлено факти порушення господарськими товариствами вимог щодо неналежного утримання, зберігання та використання 5 об’єктів  державного майна. 

За фактами виявлених порушень регіональним відділенням були направленні звернення до керівництва господарських товариств –по 3 об’єктам,інші звернення – по 2 об'єктам