A A A K K K

Проєкт наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження умов продажу майна банкрутів як єдиних майнових комплексів, що належать до сфери управління Фонду державного майна України»

Повідомлення про оприлюднення
проєкту наказу Фонду державного майна України
«Про затвердження Порядку погодження умов продажу майна банкрутів як єдиних майнових комплексів, що належать до сфери управління
Фонду державного майна України»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження умов продажу майна банкрутів як єдиних майнових комплексів, що належать до сфери управління Фонду державного майна України».

Проект наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження умов продажу майна банкрутів як єдиних майнових комплексів, що належать до сфери управління Фонду державного майна України» (далі – Проект) розроблено з метою визначення механізму погодження Фондом державного майна України умов продажу майна банкрутів як єдиних майнових комплексів, відповідно до частини чотирнадцятої статті 96 Кодексу України з процедур банкрутства (зі змінами, внесеними Законом України від 20.03.2023 № 2971-IХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України»).

МетоюпідготовкиПроектує встановлення процедури погодження Фондом державного майна України умов продажу єдиних майнових комплексів банкрутів – державних підприємств, які належать до сфери управління Фонду державного майна України, та господарських товариств з корпоративними правами держави понад 50 відсотків їх статутного капіталу, які належать до сфери управління Фонду державного майна України, та приведення нормативно-правових актів у відповідність до вимог законодавства України.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження умов продажу майна банкрутів як єдиних майнових комплексів, що належать до сфери управління Фонду державного майна України» просимо надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення на адресу: 01133, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Департамент відновлення платоспроможності та припинення діяльності підприємств Фонду державного майна України. Адреса електронної пошти: uliss@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державно їрегуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@drs.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження умов продажу майна банкрутів як єдиних майнових комплексів, що належать до сфери управління Фонду державного майна України» від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються Фондом державного майна України протягом місяця від дати його оприлюднення.

 

 

Директор Департаменту
відновлення платоспроможності та
припинення діяльності підприємств                                                                                    Віталій ЖАРІКОВ

 

Поєкт наказу

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу (доопрацьований)

Звіт