A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 28.01.2013 на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку  реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів»  (далі - наказ), для одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу розроблено з метою спрощення процедури підготовки Фоном державного майна України  свідоцтв про реєстрацію у Державному реєстрі оцінювачів.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ - 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: ira-66@spfu.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Начальник Управління
з питань оціночної діяльності                                                Л.Тимощик


Про внесення змін до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів»

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку реєстрації фізичних осіб (оцінювачів) у Державному реєстрі оцінювачів»