A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації"

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації"

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення з 05.08.2010 року з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань на офіційній сторінці Фонду державного майна України в мережі Internet доопрацьованого за результатами Міжвідомчої узгоджувальної наради у Фонді державного майна України 19.07.2010, наради під головуванням Віце-прем'єр-міністра України С. Тігіпка 27.07.2010 проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації" (далі - проект) та відповідного аналізу регуляторного впливу проекту.

Проект спрямовано на формування чіткої, ефективної правової бази у сфері приватизації, удосконалення механізмів, способів приватизації, які забезпечать реалізацію нової Державної програми приватизації, виконання завдань проведення реформ в економіці країни.

Проектом вносяться зміни до Законів України: "Про приватизацію державного майна", "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)", "Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі", "Про особливості приватизації об'єктів незавершеного будівництва".

Якісне, чітке унормування процесу підготовки об'єктів до приватизації та їх продажу, визначення чітких та зрозумілих правил проведення приватизації, відкритість та прозорість всіх процедур приватизації забезпечить розвиток та динаміку приватизації, ефективність та результативність продажу об'єктів, оптимізацію структури державного сектору, виведення національної економіки з кризи та розвиток економічних процесів в країні.

Зауваження та пропозиції до проекту просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент законодавчо-аналітичного забезпечення реформування власності та виконання програмних документів. Адреса електронної пошти: verba@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника цього проекту, - Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації" від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань прийматимуться Фондом державного майна України протягом двох тижнів з дня оприлюднення.


Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації"

Аналіз регуляторного впливу проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації"