A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду «Щодо виконання контрольних функцій ФДМУ у сфері оренди».

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду «Щодо виконання контрольних функцій ФДМУ у сфері оренди».

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 26.04.2012 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду «Щодо виконання контрольних функцій ФДМУ у сфері оренди» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Відповідно до статей 4 і 5 Закону України «Про Фонд державного майна» та статті 32 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» Фондом державного майна розроблено проект наказу «Щодо виконання контрольних функцій ФДМУ у сфері оренди». Проектом наказу, зокрема, передбачається здійснення органами приватизації, як орендодавцями державного майна, постійного документального (в частині сплати орендної плати, страхування об’єкта оренди тощо) та періодичного комплексного контролю з оглядом об’єкта оренди (згідно з щорічними планами-графіками).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти (e-mail: graf@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України «Щодо виконання контрольних функцій ФДМУ у сфері оренди» прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення. 


Щодо виконання контрольних функцій ФДМУ у сфері оренди

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Щодо виконання контрольних функцій ФДМУ у сфері оренди»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Щодо виконання контрольних функцій ФДМУ у сфері оренди