A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту спільного наказу Міністерства юстиції України та Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Повідомлення про оприлюднення проекту спільного наказу Міністерства юстиції України та Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 28 грудня 2012 р. на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Міністерства юстиції України та Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта» (далі – Наказ) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект Наказу розроблений на виконання Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України від 2 жовтня 2012 р. № 5413-VI “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення оподаткування при відчуженні транспортних засобів”, схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України  21 листопада 2012 р. (протокол № 90), відповідно до статті 173 Податкового кодексу України (із змінами) з метою приведення у відповідність Методики товарознавчої експертизи та оцінки колісних транспортних засобів, затвердженої наказом Міністерства юстиції України та Фонду державного майна України від 24 листопада 2003 р. № 142/5/2092 (із змінами), до положень зазначеного закону.

 Зауваження та пропозиції до проекту Наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: natali@spfu.gov.ua, а також на адресу Міністерства юстиції України: 01001, м. Київ, вул. Городецького, 13, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: expert@minjust.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту Наказу та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній службі з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Начальник Управління з
питань оціночної діяльності                                     Л. Тимощик


Про внесення змін до нормативно-правового акта

Аналіз регуляторного впливу до проекту наказу Міністерства юстиції України та Фонду державного майна України “Про внесення змін до нормативно-правового акта”

Пояснювальна записка до проекту спільного наказу Міністерства юстиції України та Фонду державного майна України “Про внесення змін до нормативно-правового акта”