A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про регіональне відділення Фонду державного майна України»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України
 «Про внесення змін до Положення про регіональне відділення Фонду державного майна України»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://www.spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про регіональне відділення Фонду державного майна України» (далі – проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Метою прийняття проекту наказу є внесення змін до Положення про регіональне відділення Фонду державного майна України, затверджене наказом Фонду державного майна України від 15 травня 2012 року № 678, зареєстроване у Міністерстві юстиції України 11 червня 2012 року за  № 935/21247 (із змінами).

Зміни, що передбачаються проектом наказу, спрямовані на надання регіональним відділенням Фонду державного майна України повноважень щодо погодження планів санації, мирових угод і переліків ліквідаційних мас господарських товариств з корпоративними правами держави та державних підприємств, що належать до сфери їх управління.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: Фонд державного майна України, Юридичний департамент, Управління з питань банкрутства,01601, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, тел. 200-35-15 та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: solay@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Проект наказу

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу