A A A K K K

Інформація регіонального відділення по Полтавській та Сумській областях про прийняття рішення про приватизацію

 Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях  від 13.01.2020 № 38  прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна – будівля приїжджої загальною площею 37,7 кв.м., що розташована за адресою: Полтавська обл., Глобинський р-н, с. Шушвалівка, вул. Паркова, 2а, балансоутримувач відсутній, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях  від 13.01.2020 № 39   прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна – нежитлова будівля колишньої лазні, що розташована за адресою: Полтавська обл., Кременчуцький р-н, с. Пришиб, балансоутримувач відсутній, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях  від 13.01.2020 № 40 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна – нежитлова будівля загальною площею 214,7 кв.м., що розташована за адресою: Полтавська обл.,              Карлівський р-н, с. Солона Балка, вул. Басарабової, 6, балансоутримувач відсутній, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

 Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях  від 13.01.2020 №  41 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна – погріб літ. Ч-1, що розташований за адресою: Полтавська обл., м. Полтава, вул. Партизанська, 8/20 та перебуває на балансі ТОВ «Полтаварибпром» (код за ЄДРПОУ 25170795), шляхом продажу на аукціоні з умовами.

 Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях  від 13.01.2020 № 42 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна – підвальне приміщення під будівлею контори, що розташоване за адресою: Полтавська обл., Пирятинський р-н., с. Вікторія, вул. Київська, 4-А, балансоутримувач відсутній, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях  від 13.01.2020 № 43 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації об’єкту незавершеного будівництва –блок погребів та сараїв на 96 місць, що розташовані за адресою: Полтавська обл.,      Пирятинський  р-н., с. Вікторія, вул. Садова, 20-23, балансоутримувач відсутній, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях від 13.01.2020 № 44 внесено зміни до наказу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській області від 25.04.2019 № 233 «Про приватизацію об’єкта державної власності окремого майна» об’єкта державної власності малої приватизації окремого майна – побутовий корпус літ. ТС-ІІ загальною площею 705,3 кв.м., за адресою: Полтавська обл., м. Полтава, вул. Харчовиків, 6, балансоутримувач КП «Полтавський м‘ясокомбінат» (код за ЄДРПОУ 00424214), шляхом продажу на аукціоні без умов.