A A A K K K

Інформація регіонального відділення по Одеській та Миколаївській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 14.01.2020 № 56 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації – гараж, який перебуває на балансі Південного офісу Держаудитслужби та розташований за адресою: Миколаївська обл., Баштанський р-н, смт. Баштанка, вул. Баштанської Республіки, 38.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 14.01.2020 № 57 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації – гараж, який перебуває на балансі Південного офісу Держаудитслужби та розташований за адресою: Миколаївська обл., Веселинівський р-н, смт. Веселинове, вул. Мозолевського (Леніна),14-а.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 14.01.2020 № 58 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації – гараж, який перебуває на балансі Південного офісу Держаудитслужби та розташований за адресою: Миколаївська обл., Врадіївський р-н, смт. Врадіївка, вул. Героїв Врадіївщини (Леніна), 137-а.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 14.01.2020 № 59 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – єдиний майновий комплекс державного підприємства „Володимирське”, розташованого за адресою: Миколаївська обл., Казанківський р-н,      с. Володимирське, вул. Марії Павлової, 36.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від  14.01.2020 № 61 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації – будівля санпропускника, який перебуває на балансі ВАТ «Снігурівка» та розташований за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський р-н, м. Снігурівка, вул. Позаміська, 7/1.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від  14.01.2020 № 60 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкта незавершеного будівництва – піонерський табір, який розташований за адресою: Миколаївська обл., Березанський р-н, с. Рибаківка.