A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 18 лютого 2021 року № 13/110  прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:
- адміністративної будівлі загальною площею 155,4 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область,  Носівський р-н, м.Носівка, вул.Центральна, 7, що перебуває на балансі Територіального управління Державної судової адміністрації України у Чернігівській області.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 18 лютого 2021 року № 13/109 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності:
- нежитлового приміщення загальною площею 58,3 кв.м, розташованого за адресою: Чернігівська область, м. Корюківка, вул. Вокзальна, 3, що перебуває на балансі Державної інспекції енергетичного нагляду України.