A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Рівненській та Житомирській областях про внесення змін до наказу про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях від 14.02.2023 №55 внесено зміни до наказу Регіонального відділення від  10.01.2022 №07 «Про прийняття рішення про приватизацію об’єкта окремого майна – групи інвентарних об’єктів, у складі: нежитлова будівля, сарай, сарай, туалет, бесідка за адресою: Житомирська обл., Коростенський р-н, с.Старосілля, вул. Молодіжна, 18» та викладено назву об’єкта у наступній редакції:

«Садиба гідротехніка, у складі: нежитлова будівля, А загальною площею 58,6 кв.м, сарай, Б загальною площею 8,5 кв.м, сарай В загальною площею 5,2 кв.м, бесідка, Г, загальною площею 7,3 кв.м, туалет, Т загальною площею 1,4 кв.м  за адресою: Житомирська обл., Коростенський р-н, с. Старосілля, вул. Молодіжна, 18».

Пункт 2 наказу від 10.01.2022 №07 викладено у такій редакції: «Приватизувати об’єкт малої приватизації - окреме майно – групи інвентарних об’єктів, у складі: нежитлова будівля, сарай, сарай, туалет, бесідка за адресою: Житомирська обл., Коростенський р-н, с. Старосілля, вул. Молодіжна, 18, шляхом продажу на аукціоні без умов».