A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 25.07.2023 №12/01-93-РП прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – будинок ветеринарної дільниці з будівлями та спорудами, за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький р-н, с. Червоний Тік, вул. Садова, 1, що знаходиться на балансі Апостолівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00693612), шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях від 25.07.2023 №12/01-94-РП прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – будинок ветеринарної дільниці, за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький р-н, с. Михайлівка, вул. Тиха, 5Б, що знаходиться на балансі Апостолівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00693612), шляхом продажу на аукціоні.