A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 14 серпня 2023 року № 389-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – адмінбудинка літ «А1» загальною площею 47,6 кв. м за адресою: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Стадниця, вул. Савеги, 3-А, що перебуває на балансі Тетіївської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719085), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 14 серпня 2023 року № 388-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – лікарні ветеринарної медицини, А-1, з прибудовою, а, загальною площею 134,1 кв. м за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Войтове, вул. Миру, 47-а, що перебуває на балансі Згурівської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за ЄДРПОУ 00719139), орган управління Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 14 серпня 2023 року № 387-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлового приміщення площею 27,6 кв. м, що складає 2/5 часини будівлі, за адресою: Київська обл., Фастівський р-н, м. Фастів, вул. Галафеєва, 24-а, що перебуває на балансі Головного управління ДПС у Київській області (код за ЄДРПОУ 44096797), орган управління Державна податкова служба України, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 14 серпня 2023 року № 386-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежитлової будівлі літ. «А» (гаража) загальною площею 63,9 кв. м за адресою: Київська обл., Обухівський р-н, м. Богуслав, вул. Франка Івана, 16, що перебуває на балансі Головного управління ДПС у Київській області (код за ЄДРПОУ 44096797), орган управління Державна податкова служба України, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 14 серпня 2023 року № 385-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – нежилого приміщення загальною площею 60,6 кв. м за адресою: Київська обл., Обухівський р-н, м. Кагарлик, вул. Молодіжна, 14а, що перебуває на балансі Приватного акціонерного товариства «Національна енергетична компанія «Укренерго» (код за ЄДРПОУ 00100227), орган управління Міністерство енергетики України, шляхом продажу на аукціоні.