A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 03 жовтня 2023 року №119-П прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації  - окремого майна - нежитлових будівель у складі: адмінбудівля літ. АІ загальною площею 162,9 кв. м, сарай літ. Б, сарай літ. В, гараж літ. Г, сарай літ. Д, вбиральня літ. Е, ворота №1, огорожа №2, криниця №3, за адресою: 60152, Чернівецька обл., Дністровський р-н., с.Нелипівці, вул.Соборна,2, який перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області (код за ЄДРПОУ  40416813) шляхом продажу на електронному аукціоні без умов.

Наказом Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях від 03 жовтня 2023 року №120-П прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації  - окремого майна - будівлі дільничної лікарні ветеринарної медицини літ. А загальною площею 78,8 кв. м, сарай-гараж літ. Б, убиральня літ. Ж, огорожа 1-2, колодязь 3, за адресою: 59330, Чернівецька обл., Чернівецькій р-н., смт. Неполоківці, вул.Рильського,9, який перебуває на балансі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області (код за ЄДРПОУ 40416813) шляхом продажу на електронному аукціоні без умов.