A A A K K K

Інформація Регіонального відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 15 грудня 2023 року № 626-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації - окремого майна - громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 66,0 кв. м за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Мирне, вул. Центральна, 1-К, який у процесі приватизації ДСП птахорадгоспу «Мирненський» не увійшов до статутного капіталу, але залишився на балансі ВАТ «Мирненське» (код за ЄДРПОУ 00852453, ліквідовано), орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 15 грудня 2023 року № 627-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 73,2 кв. м за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Веселе, вул. Миру, 75, який у процесі приватизації радгоспу «Маяк» не увійшов до статутного капіталу, але залишився на балансі КСП агрофірми «Маяк», правонаступником якого є ПП Агрофірма «Маяк» (код за ЄДРПОУ 00331513, припинено), орган управління Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях, шляхом продажу на аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях від 15 грудня 2023 року № 628-вс прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – окремого майна – громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 411,1 кв. м, у складі: адміністративна будівля (літ. «А»); балкон; прибудова (літ. «а»); прибудова (літ. «а1»); ганок (літ. «а2»), за адресою: Київська обл., Броварський р-н, смт Баришівка, вул. Київський Шлях, 61а, що перебуває на балансі Київського обласного центру зайнятості (код за ЄДРПОУ 03491085), орган управління Міністерство економіки України, шляхом продажу на аукціоні.