A A A K K K

На Закарпатті підписали Меморандум про співпрацю між Управлінням забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області та Головним Управлінням Держпродспоживслужби в Закарпатській області

17 січня 2023 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Управлінням забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області, в особі начальниці Управління Наталії Кастрової та Головним Управлінням Держпродспоживслужби в Закарпатській області, в особі начальниці Сніжани Локес.

Метою підписання Меморандуму є спільне прагнення співпраці для створення сприятливих умов щодо розвитку партнерських відносин між владою і бізнесом та об’єднання зусиль у сфері проведення прозорої приватизації державної власності та оренди державного майна, а також залучення інвестицій в економіку регіону.

Наталія Кастрова та Сніжана Локес домовилися про подальшу співпрацю з метою залучення інвесторів. «Адже в умовах війни вкрай важливо відкрити всі можливості для підтримки економіки» – на цьому наголосила Наталія Кастрова.