A A A K K K

Начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області Наталія Кастрова разом із заступником голови Закарпатської ОДА Іштваном Петрушкою провели виїздний прес-тур на об’єкт приватизації з метою залучення потенційних інвесторів пр

04 серпня 2021 відбувся прес-тур за участі начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області Наталії Кастрової та заступника голови Закарпатської ОДА Іштвана Петрушки в рамках реалізації об’єкта малої приватизації (групи інвентарних об`єктів), за адресою: Великоберезнянський район, смт. Великий Березний, вул. Штефаника (вул. Радянської Армії), 45.

31 серпня відбудеться онлайн-аукціон з продажу об’єкта малої приватизації державної власності групи інвентарних об`єктів у складі: адмінбудинок – літ. А загальною площею 458,24 м²; гаражі – літ. Б загальною площею 93,63 м²; кочегарка – літ. В загальною площею 43,50 м².

Локація - Закарпатська обл., Великоберезнянський район, смт. Великий Березний, вул. Штефаника (вул. Радянської Армії), 45.

Стартова ціна - 1 982 792 грн.

Детальніше про об’єкт - https://bit.ly/2Vnnndt.

Також з метою залучення більш широкого кола потенційних інвесторів для участі в прозорих аукціонах з приватизації, Наталія Кастрова детально ознайомила представників ЗМІ з об’єктами приватизації в Закарпатській області https://privatization.gov.ua.