A A A K K K

Наталія Панова взяла участь у засіданні Експертної Ради УВКБ ООН

22 грудня начальниця Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області Наталія Панова взяла участь у засіданні Експертної Ради УВКБ ООН організованим Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області. Тема заходу: «Діяльність пансіонатів в умовах військового стану». 

Під час засідання представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Закарпатській області Андрій Крючков розповів учасникам про проблематику питань, з якими наразі працює команда Уповноваженого в умовах військового стану.

Наталія Панова, як представник Фонду державного майна України взяла участь у загальній дискусії за програмою заходу.

Також Наталію Панову було відзначено подякою від Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця за активну співпрацю, визначну благодійницьку, гуманістичну та громадську діяльність, вагомий внесок у захист прав і свободи людини і громадянина в України та з нагоди Дня прав людини. 

Права людини понад усе, тож стоїмо разом на захисті та дотриманні і повазі прав, свобод людини й громадянина відповідно до Конституції України та законів України.