A A A K K K

У Закарпатській області відбулась зустріч начальника Управління забезпечення реалізації із заступником голови Івановецької територіальної громади

20 квітня 2021 року відбулась зустріч начальника Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області Наталії Кастрової із заступником голови Івановецької територіальної громади Русланом Прокопцем.

Учасники зустрічі обговорили нагальні питання, зокрема, щодо пошуку кандидатури на посаду керівника Агропромислового-торгового підприємства «Бобовище», яке розташоване на території Івановецької ОТГ та перебуває в управлінні ФДМУ.

Також були обговорені питання щодо можливості співпраці з ОТГ для об’єднання спільних зусиль у сфері залучення потенційних інвесторів до проведення прозорої приватизації об’єктів державної власності та оренди державного майна.

В електронному вигляді інформацію скеровано на адресу електронної пошти:portal@spfu.gov.ua.

Крім цього, просимо дану інформацію розмістити у рубрику "Топ-новина" на вебсторінці Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області на сайті Фонду державного майна України.