A A A K K K

У Закарпатській ОДА провели засідання робочої групи щодо ефективного використання держмайна

06 серпня 2021 року в Закарпатській обласній державній адміністрації відбулось засідання робочої групи з питань ефективного використання державного майна.

У засіданні прийняли участь начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області Наталія Кастрова, заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Іштван Петрушка, представники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, представники управління цивільного захисту Закарпатської обласної державної адміністрації.

На нараді обговорювались питання ефективного використання державного майна в області, а саме: водних об’єктів, об’єктів державних лісогосподарських підприємств; питання прийняття функцій з управління майном, що не увійшло до статутного капіталу господарських товариств у процесі приватизації та забезпечення приймання функцій з управління захисних споруд цивільного захисту.

Також на нараді було заслухано керівників Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса. Надано Доручення Басейновому управлінню водних ресурсів річки Тиса підготувати та подати перелік об’єктів, які пропонуються до приватизації.

За результатами засідання робочої групи рекомендовано голові Закарпатської ОДА звернутись з листами до органів управління, а саме: Державного агентства водних ресурсів України; Державного агентства лісових ресурсів України; Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України; Державної податкової служби України щодо надання згоди на приватизацію об’єктів, які пропонуються до приватизації.