A A A K K K

Продовжуємо роботу в умовах воєнного стану!

Центральний апарат Фонду держмайна працює над спрощенням процедур оренди та приватизації. Зазначимо, що Верховна Рада вже ухвалила законопроект, розроблений Фондом держмайна та народними депутатами, що дозволить відновити програму оренди держмайна та надати пільгові умови для бізнесу в період воєнного стану. Фонд держмайна разом з Міністерством економіки вже напрацювали проєкт постанови щодо пільг для переміщеного бізнесу.

Більше про відновлення програми оренди держмайна – https://www.spfu.gov.ua/ua/news/8713.html та на https://orenda.gov.ua/.
 
Фонд державного майна Україні активно бере участь у програмі релокації підприємств із зони бойових дій до західних областей України. Програма реалізується Міністерством економіки та обласними військовими адміністраціями, які допомагають з підбором об’єктів для виробничих потужностей підприємств, логістикою, перевезенням та розселенням персоналу. Водночас Фонд держмайна здійснює пошук вільних площ та пропонує підприємствам найбільш відповідні для передислокації, вакантні для використання державні об’єкти. Заявку на участь в програмі можна подати за посиланням – https://bit.ly/3KKQ5cL.

Слідкуйте за нашими сторінками в соціальних мережах, щоб вчасно дізнаватися про всі новини, пов’язані з діяльністю ФДМУ:

Фейсбук-сторінка Фонду державного майна України – https://www.facebook.com/spfu.gov.ua.
Фейсбук-сторінка ФДМУ у місті Києві – https://www.facebook.com/Kyiv.spfu.
Телеграм-канал ФДМУ у місті Києві – https://t.me/kyiv_spfu.