A A A K K K

Регіональне відділення Фонду державного майна України по місту Києву на зв’язку для Вас!

Начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву Леонід Крупник сьогодні, 8 липня 2022 року, під час робочої наради з керівниками структурних підрозділів РВ представив свого першого заступника – Руслану Кризську.
Перший заступник начальника РВ Руслана Юріївна Кризська приступає до виконання своїх обов’язків від сьогодні.

«Я повністю усвідомлюю відповідальність, покладену на мене на цій посаді, тому докладу усіх зусиль, щоби своєю працею принести користь державі у напрямах оренди та приватизації. Попереду багато роботи! Впевнена, разом з командою професіоналів нам вдасться вивести результати на новий рівень!», – зазначила новопризначений заступник.

Якщо Ви бажаєте отримати консультацію щодо актуальних питань з оренди/приватизації/оцінки, просимо звертатися за номером: (044) 235-53-08 з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00 та у п’ятницю з 8:00 до 15:45.

Нагадуємо, що офіційна електронна пошта Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву тимчасово не працює.

Для письмової комунікації з Регіональним відділенням створено тимчасову електронну пошту: kyivcityrv@gmail.com

Адреса для офіційного листування: 01032, м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 50-Г.

Крім того, листи приймаються за допомогою Системи електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ ОВВ) за назвою установи, або кодом ЄДРПОУ (19030825).

Працюємо! Все буде Україна!