A A A K K K

Ірина Ярошевська про оренду та приватизацію держмайна під час військового стану у студії Українського радіо

Заступниця начальника  Регіонального відділення  ФДМУ по м. Києву Ірина Ярошевська  розповіла у прямому етері студії Українського радіо про роботу Фонду у період повномасштабного вторгнення, досягнення, нові завдання та виклики, які стоять сьогодні. 

«За перше півріччя від приватизації команді ФДМУ вдалося залучити до держбюджету рекордні за десятиріччя — 1,82 млрд грн, зокрема  Регіональне відділення по м.Києву залучило до бюджету 715,1 млн грн. Найуспішнішим аукціоном став продаж будівлі готелю «Ермітаж» у центрі Києва. 39 підприємців взяли участь в аукціоні. Фінальна вартість об’єкту збільшилася у 15 разів – з 21,2 млн до 311 млн.», – зазначила Ірина Ярошевська.

Також,  заступниця проінформувала про приватизацію майна, вилученого у російських олігархів. На торги виставлено аграрну компанію «Інвестагро, аукціон  запланований на 10 серпня.

Слухачі програми також мали змогу дізнатися про особливості оренди держмайна, нові пришвидшені процедури та строки укладання договорів оренди. 

Також, важливо розуміти, що у списку орендних активів ФДМУ є об’єкти, які підходять для різноманітних цілей — від великих складських приміщень до маленьких торгових точок. Заходьте на orenda.gov.ua та дізнавайтесь першими про можливості вигідного інвестування у власну справу.

Прослухати прямий етер та дізнатися більше інформації про можливості для інвестицій можна за посиланням – https://bit.ly/43DDEbo