A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудо

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудової санації господарських товариств, у статутних фондах яких державна частка становить більше ніж 50 відсотків»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудової санації господарських товариств, у статутних  фондах  яких  державна  частка  становить  більше  ніж 50 відсотків».

Проект наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудової санації господарських товариств, у статутних  фондах  яких  державна  частка  становить  більше  ніж 50 відсотків», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 17 грудня   2004 року за № 1598/10197» розроблено у зв’язку з внесенням змін до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Метою прийняття даного проекту наказу є приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до вимог чинного законодавства.

Зауваження та пропозиції до проекту зазначеного наказу Фонду просимо надсилати на адресу: Фонд державного майна України, Управління фінансового аналізу та відновлення платоспроможності,  01601, м. Київ 133, вул. Кутузова, 18/9. Адреса електронної пошти (e-mail) lunina@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

•  Проект наказу  Фонду державного майна України  «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від  17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудової санації господарських товариств, у статутних  фондах  яких  державна  частка  становить  більше  ніж 50 відсотків».

• Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудової санації господарських товариств, у статутних  фондах  яких  державна  частка  становить  більше  ніж 50 відсотків».

• Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудової санації господарських товариств, у статутних  фондах  яких  державна  частка  становить  більше  ніж 50 відсотків».

 

Начальник Управління
фінансового аналізу та відновлення платоспроможності                                     В. Кальніченко


Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17.11.2004 № 2502

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудової санації господарських товариств, у статутних фондах яких державна частка становить більше ніж 50 відсотків», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 грудня 2004 року за № 1598/10197.

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 17 листопада 2004 року № 2502 «Про затвердження Типового плану реструктуризації та досудової санації господарських товариств, у статутних фондах яких державна частка становить більше ніж 50 відсотків», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 грудня 2004 року за № 1598/10197»