A A A K K K

Оголошено аукціон із зниженням стартової ціни з приватизації ЄМК ДП "Чернігівський ЕТЦ"

14 листопада 2022 року запрошуємо взяти участь в онлайн-аукціоні з продажу єдиного майнового комплексу Державного підприємства "Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці", розташований за адресою: м. Чернігів, вул. Красносільського, 89.

Діюче державне підприємство, пріоритетними напрямками роботи якого є експертиза стану дотримання законодавства про працю, охорони праці та безпеки промислового виробництва суб'єктів господарювання. Наявні необхідні дозволи та ліцензії. За результатами господарської діяльності підприємство є прибутковим.

Адміністрація підприємства розміщується у власній в одноповерховій цегляній будівлі, загальною площею 839,7 кв. м. Крім того, підприємство має навчально-методичний центр площею 193,7 кв.м. Будівля та приміщення перебувають у задовільному стані, забезпечені всім необхідним інженерним оснащенням (опалення, електропостачання, водопостачання та водовідведення, газопостачання) та обладнанням. У власності ДП перебувають 9 транспортних засобів та 310 одиниць обладнання, приладів та інвентаря.

Підприємство на праві постійного користування розпоряджається земельною ділянкою 3442 кв.м., що знаходиться під будівлею ЕТЦ. Також між ДП та Чернігівською міськрадою укладено договір сервітуту щодо земельної ділянки 25 кв. м (біля входу в приміщення навчально-методичного центру).

  • Стартова ціна - 9 029 942,00 гривень
  • Дата аукціону –14 листопада 2022 року.
  • Термін подання заяв – до 13 листопада 2022 року.

Детальніше про об’єкт приватизації - https://bit.ly/3GnBVeL