A A A K K K

На приватизаційному аукціоні у Чернігівській області – готель «Слов’янський»

Регіональне відділення по Київській, Черкаській та Чернігівській областях оголосило електронний аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу Державного комерційного підприємства «Готель «Слов'янський» в м. Новгород-Сіверський Чернігівської області на мальовничому березі р. Десна в безпосередній близькості від Спасо-Преображенського монастиря (XI-XII ст.).   

Номерний фонд представлений в чотирьох категоріях: стандарт, напівлюкс, люкс, апартаменти. Конференц-зал готелю вміщує до 40 осіб, обладнаний всім необхідним для проведення конференцій, ділових зустрічей, корпоративних і приватних заходів. На базі готелю функціонує ресторан на дві зали – велика, на 100 місць та мала, на 30 місць. До комплексу входять: салон краси, тренажерний зал, більярд-клуб, турецька лазня, сауна з басейном, диско-бар на 75 чол.
Нерухомість, що входить до складу єдиного майнового комплексу: будівля готелю (чотири поверхи та надбудова) площею 4752,7 м², та будівля котельні і гаражу площею 131,2 м².      

Стартова ціна – 52 656 515,51 грн (без урахування ПДВ).

Аукціон –  4 березня 2021 року.

Детально:https://privatization.gov.ua/product/yedynyj-majnovyj-kompleks-derzhavnogo-komertsijnogo-pidpryyemstva-gotel-slov-yanskyj/

 

.