A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Чернігівський ЕТЦ»

02 березня 2022 запрошуємо взяти участь в онлайн-аукціоні з продажу єдиного майнового комплексу Державного підприємства «Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці», розташований за адресою: м. Чернігів, вул. Красносільського, 89.

Діюче державне підприємство, пріоритетними напрямками роботи якого є експертиза стану дотримання законодавства про працю, охорони праці та безпеки промислового виробництва суб'єктів господарювання. Наявні необхідні дозволи та ліцензії. За результатами господарської діяльності підприємство є прибутковим.

Адміністрація підприємства розміщується в одноповерховій цегляній будівлі, загальною площею 839,7 м².  Крім того, підприємство має навчально-методичний центр площею 193,7 кв.м. Будівля та приміщення перебувають у задовільному стані, забезпечені всім необхідним інженерним оснащенням (опалення, електропостачання, водопостачання та водовідведення, газопостачання) та обладнанням. У власності ДП перебувають 9 транспортних засобів та 310 одиниць обладнання, приладів та інвентаря.

Підприємство на праві постійного користування розпоряджається земельною ділянкою 3442 м², що знаходиться під будівлею ЕТЦ. Також між ДП та Чернігівською міськрадою укладено договір сервітуту щодо земельної ділянки 25 м².  (біля входу в приміщення навчально-методичного центру).

Стартова ціна – 18 796 532,00 гривень

Дата аукціону – 02 березня 2022 року.

Термін подання заяв – до 01 березня 2022 року.

Детальніше про об’єкт приватизації: https://bit.ly/3GnBVeL