A A A K K K

Оголошено аукціони з приватизації на Чернігівщині

01 серпня 2023 рокузапрошуємо взяти участь в онлайн-аукціоні з приватизаціїєдиного майнового комплексу Державного підприємства "171 Чернігівський ремонтний завод", що розташований за адресою: м. Чернігів, вул. Рятувальників (колишня О.Кошового), буд.1.

Основним видом діяльностіДП, відповідно до Статуту, є ремонт і технічне обслуговування інших машин і устаткування.Основна номенклатура продукції (робіт, послуг) – послуги з утримання інфраструктури операторів телекомунікацій (мобільного зв'язку); спільне використання власних технологічних мереж.

За період 2020 – 1 квартал 2023 р. виробнича діяльність за основними видами підприємством не здійснювалась.

Умовами продажу передбачено погашення протягом 6 місяців боргів із заробітної плати, перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу до покупця права власності на об'єкт приватизаціїта  недопущення протягом 6 місяців звільнення працівників підприємства з ініціативи нового власника чи уповноваженого ним органу.

Стартова ціна – 669861,55 грн (без урахування ПДВ).

Дата аукціону з умовами – 01 серпня 2023 року.

Термін подання заяв – до 31 липня 2023 року.

Детальніше про об’єкт приватизації – https://privatization.gov.ua/product/yedynyj-majnovyj-kompleks-derzhavnogo-pidpryyemstva-171-chernigivskyj-remontnyj-zavod/

 

07 серпня 2023 рокузапрошуємо взяти участь в онлайн-аукціоні з приватизації окремого майна – нежитлової будівлі  загальною площею 1109,9 кв.м (47/50 часток), що розташована за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Козелець, вул. Соборності,14

Триповерхова будівля адміністративного призначення площею 822,8 кв. м. з підвалом площею 242,5 кв. м, в якому знаходиться об’єкт цивільної оборони – протирадіаційне укриття площею 65,5 кв. м, що не підлягає приватизації та не входить до складу об’єкта приватизації.

Будівля має задовільний стан. Оснащена комунікаціями: електроустаткування, водопостачання, водяне центральне опалення, телефонна лінія.

До складу об’єкту також  входять гараж (окремо розташована будівля, поділена на три секції) та комплексна трансформаторна підстанція.

Об’єкт розташований в центральній частині міста на огородженій території.

Більша частина площі будівлі передана в оренду.

Стартова ціна – 21125,26 грн. (без урахування ПДВ).

Дата аукціону – 07 серпня 2023 року.

Термін подання заяв – до 06 серпня 2023 року.

Детальніше про об’єкт приватизації – https://privatization.gov.ua/product/nezhytlova-budivlya-zagalnoyu-ploshheyu-1109-9-kv-m-47-50-chastok/