A A A K K K

Результати успішної приватизації на Чернігівщині

6 грудня 2023 року між РВ ФДМУ по Київській, Черкаській та Чернігівській областях та фізично особою було укладено два договори купівлі-продажу комплексу будівель ветеринарних дільниць, розташованих у селах Богдани та Гнідинці Прилуцького р-ну Чернігівській області.

Перший актив розташований за адресою : Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с. Гнідинці, вул. Миру, 8.  Аукціон став успішним (вартість об’єкту зросла більше ніж в 48 разів), за право придбати актив змагалося 5 учасників.

Другий актив розташований за адресою:Чернігівська обл., Прилуцький р-н, с. Богдани, вул.Кучани, 8. Ціна за об’єкт зросла більше ніж в 50 разів, на аукціоні змагалося 4 учасника.

У  результаті успішних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації до державного бюджету надійшло 156 013,20 грн (з ПДВ).

Державний бюджет за перші три квартали 2023-го отримав 2,7 мільярда гривень від приватизаційних аукціонів – це рекордна сума – вона перевищує середньостатистичний показник п'яти попередніх років за аналогічний період майже втричі.