A A A K K K

Нові можливості оренди та приватизації на Сумщині

В Управлінні забезпечення реалізації повноважень у Сумській області відбувся онлайн-вебінар на тему: «Оренда та приватизація на Сумщині. Нові об’єкти».

До розмови долучилися представники Конотопської районної державної адміністрації-військової державної адміністрації, Буриньської та Шосткинської міських рад, Недригайлівської і Ямпільської місцевих громад, підприємці.  Основний акцент був зроблений на пошуку потенційних покупців та орендарів нежитлових приміщень державного майна, що передаються на продаж та в тимчасове користування через аукціон, і знаходяться на території названих  місцевих рад.

Спікер – заступник начальника Управління - начальник відділу комунікацій, ІТ підтримки та документального забезпечення Олександр Єфіменко розповів про основні напрямки роботи регіонального відділення Фонду.

На  продаж  на аукціоні у місті Конотопі виставлено нежитлове приміщення з цокольним поверхом загальною площею 200,1 м². Ведеться пошук потенційного інвестора для оголошення аукціону з продажу  двохповерхової будівлі з прибудовами загальною площею 728,4 кв.м, що обліковується на балансі Конотопської райдержадміністрації.

Олександр Єфіменко наголосив: «Коли серед запропонованих об’єктів  бажаючі  не знайшли той, який міг би стати платформою для реалізації бізнес-проєкту, є можливість самостійно ініціювати оренду держмайна. Детальна інформація про механізм  https://bit.ly/3IcKEFk.

Більше актуальних пропозицій щодо приватизації держмайна можна знайти на   в telegram Приватизація в Україні та Оренда в Україні, або на сайтах privatization.gov.ua чи orenda.gov.ua.