A A A K K K

Про внесення змін до Методики оцінки об'єктів оренди

від 8 лютого 2007 р.

проект

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від __________________ 2006 р.м. КиївN _______

Про внесення змін до Методики оцінки об'єктів оренди
Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Методики оцінки вартості об'єктів оренди, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 10 серпня 1995 р. N 629 (Зібрання постанов Уряду України, 1995, №12, ст.276 Урядовий кур'єр, 1995, 09, 28.09.95 №145-146), такі зміни:

1. У п.12 слова "дооцінка функціонуючих основних засобів, які мають нульову залишкову вартість" замінити словами "незалежна оцінка основних засобів, нематеріальних активів та довгострокових фінансових інвестицій".

2. Перше речення п. 14 викласти у такій редакції:

"Вартість оборотних матеріальних засобів, що викуповуються орендарем, визначається за незалежною оцінкою.

3. Абзаци третій і четвертий п.19 викласти в такій редакції:

"У разі передачі в оренду нерухомого майна за договором, орендодавцем по якому є орган, визначений у абзацах другому і третьому статті 5 Закону України "Про оренду державного та комунального майна", звіт про незалежну оцінку розглядається і рецензується цим органом.

У разі передачі в оренду нерухомого майна за договором, орендодавцем по якому є підприємство, висновок про вартість майна затверджується органом, уповноваженим управляти майном цього підприємства. Якщо органом, який управляє майном, є Кабінет Міністрів України, звіт про незалежну оцінку розглядається і рецензується Фондом державного майна України. Висновок про вартість майна затверджується Фондом державного майна України".

Прем'єр-міністр України В. Янукович