A A A K K K

Про забезпечення єдиної системи присвоєння уніфікованих реєстрових номерів об'єктів майна та збереження 'їх при передачі функцій управління майном державного підприємства до державних органів приватизації у зв'язку з прийняттям рішення про приватизацію

№ 1079 від 16 вересня 2008 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

17.09.2008київ№. 1079

Про забезпечення єдиної системи присвоєння уніфікованих реєстрових номерів об'єктів майна та збереження 'їх при передачі функцій управління майном державного підприємства до державних органів приватизації у зв'язку з прийняттям рішення про приватизацію

На виконання п.2 Положення про Єдиний реєстр об'єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.2004 №467 (із змінами), з метою вдосконалення процедури збереження реєстрових номерів майна державних підприємств при передачі функцій управління майном державного підприємства до державних органів приватизації у зв'язку з прийняттям рішення про приватизацію, і однозначної ідентифікації державного майна у Єдиному реєстрі об'єктів державної власності

НАКАЗУЮ:

1. Департаменту реформування власності та з питань трансферу технологій, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності, начальникам регіональних відділень ФДМУ вирішувати питання щодо отримання від органу, уповноваженого управляти майном державного підприємства, в процесі передачі ним функцій управління майном до Фонду державного майна України у зв'язку з прийняттям рішення про приватизацію державного підприємства наступну інформацію, що формується у середовищі автоматизованої системи "Юридичні особи" (далі - АС "Юридичні особи "):

  • звіт за формою № 2б(д) "Відомості про нерухоме державне майно " ;
  • базу даних з інформацією про майно відповідного державного підприємство (файл cutdb.rar).

2. Департаменту реформування власності та з питань трансферу технологій, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності у 10-тиденний термін після отримання бази даних ( згідно з п.1) надати ії до Департаменту інформаційних технологій, моніторингу та прогнозування для внесення інформації до АС "Юридичні особи - ФДМУ ".

3. Департаменту інформаційних технологій, моніторингу та прогнозування у триденний термін після отримання бази даних згідно з п.2 (файл cutdb.rar) забезпечити перенесення інформації до АС "Юридичні особи - ФДМУ" і повідомляти відповідний департамент про можливість подальшої роботи з нею.

4. Департаменту реформування власності та з питань трансферу технологій, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності у 10-тиденний термін після затвердження плану приватизації державного майна забезпечити подання :

4.1. Департаменту інформаційних технологій, моніторингу та прогнозування інформації про майно, яке не увійшло до статутного фонду створюваного господарського товариства за формою №2б(к) "Відомості про державне майно, що не увійшло до статутного фонду господарської організації", яка формується АС "Юридичні особи - ФДМУ" і базу даних з відповідною інформацією до вищезазначеного звіту (derzh_99_X.rar). Форма №2б(к) наведена у додатку до цього наказу;

4.2. Департаменту з питань управління державним майном та орендних відносин інформацію про майно, яке не увійшло до статутного фонду створюваного господарського товариства:

  • копію плану приватизації державного майна відповідного господарського товариства;
  • форму №2б(к) "Відомості про державне майно, що не увійшло до статутного фонду господарської організації ", яка формується АС "Юридичні особи - ФДМУ".

5. Департаменту з питань управління державним майном та орендних відносин у триденний термін після отримання документів (згідно з п.4.2) передати відповідному регіональному відділенню Фонду за місцем розташування господарських організацій необхідні документи для подальшої роботи.

6. Департаменту інформаційних технологій, моніторингу та прогнозування у триденний термін після отримання інформації (згідно з п.4.1) підготувати та передати відповідним регіональним відділенням бази даних з інформацією про державне майно, що не увійшло до статутного фонду, але залишилось на балансі господарських організацій, для внесення ії до ІППС "Етап-Майно" (файл cutdb.rar).

7. Начальникам регіональних відділень Фонду в тижневий термін після отримання документів (згідно з п.5) щодо майна, яке не увійшло до статутних фондів новоутворених господарських організацій, забезпечити перенесення інформації, отриманої у вигляді бази даних (згідно з п.6), до ІППС "Етап-Майно ".

8. Департаменту інформаційних технологій, моніторингу та прогнозування, з урахуванням вимог цього наказу внести зміни та доповнення до Положення про функціонування інтегрованої підсистеми "Етап-Майно, що не увійшло до статутних фондів господарських товариств, створених у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі" (Етап-Майно) інформаційно-пошукової системи "Етап" Фонду державного майна України, затвердженого наказом ФДМУ від 27.04.2004 № 852.

9. Скасувати дію абз.2 пункту 3 наказу ФДМУ від 15.01.1999 № 82 та пункту 6 наказу ФДМУ від 20.08.2002 №1502.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова ФондуВ. Семенюк-Самсоненко