A A A K K K

Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 10 квітня 2000 року № 745

від 17 липня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________                                  Київ                                   №____________

 
Про внесення змін до
наказу Фонду державного майна України
від 10 квітня 2000 року № 745

         У зв’язку з  прийняттям Законів України "Про акціонерні товариства", "Про управління об’єктами державної власності", "Про Фонд державного майна України" та з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до чинного законодавства

НАКАЗУЮ:

  1. Унести до наказу Фонду державного майна України від 10 квітня 2000 року № 745 «Про затвердження Положення про порядок роботи та компетенцію комісії з проведення фінансово-економічного аналізу господарської діяльності ВАТ», зареєстрованого в Міністерстві юстиції  України 09 червня 2000 року за № 342/4563, такі зміни:

у заголовку та пункті 1 наказу абревіатуру «ВАТ» замінити на абревіатуру «АТ»;

преамбулу наказу викласти в такій редакції:

"На підставі Законів України "Про акціонерні товариства", "Про управління об’єктами державної власності" та "Про Фонд державного майна України" НАКАЗУЮ: ".

  1. Затвердити Зміни до Положення про порядок роботи та компетенцію комісії з проведення фінансово-економічного аналізу господарської діяльності ВАТ, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 10 квітня 2000 року № 745, зареєстрованого в Міністерстві  юстиції України 09 червня 2000 року за № 342/4563, що додаються.
  1. Управлінню корпоративних прав держави забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
  1. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
  1. Контроль за  виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Голови Фонду державного майна України.

 

Голова Фонду                                                                     О. Рябченко


zmin_proekt_17072013_1.pdfЗміни до Положення про порядок роботи та компетенцію комісії з проведення фінансово-економічного аналізу господарської діяльності ВАТ