A A A K K K

Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України, Ліцензійної палати при Міністерстві економіки України від 19 лютого 1997 року № 190/ЛП-7

від 22 травня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

_______________                                Київ                             № _______/_______

Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України, Ліцензійної палати при Міністерстві економіки України від 19 лютого 1997 року № 190/ЛП-7

 

З метою приведення нормативно-правових актів у відповідність із вимогами чинного законодавства України

НАКАЗУЄМО:

1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України, Ліцензійної палати при Міністерстві економіки України від 19 лютого 1997 року № 190/ЛП-7 «Про затвердження Інструкції щодо умов і правил здійснення посередницької діяльності з приватизаційними паперами та контролю за їх дотриманням», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 25 березня 1997 року за № 91/1895.

2. Управлінню з питань реформування власності Департаменту планування процесів приватизації та реформування власності Фонду державного майна України подати цей наказ у встановленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду державного майна України та першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду державного майна України

 

__________________ О. Рябченко

Міністр економічного розвитку і торгівлі України

 

__________________ І. Прасолов