A A A K K K

Про затвердження Порядку складання актів оцінки пакетів акцій акціонерних товариств під час їх продажу на конкурентних засадах (крім продажу на конкурсах)

від 12 червня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________                                      Київ                                      №____________

Про затвердження Порядку
складання актів оцінки пакетів
акцій акціонерних товариств
під час їх продажу на
конкурентних засадах
(крім продажу на конкурсах)

Відповідно до статті 9 Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» та керуючись пунктами 79, 80 Методики оцінки майна, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року № 1891,

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок складання актів оцінки пакетів акцій  акціонерних товариств під час їх продажу на конкурентних засадах (крім продажу на конкурсах) (далі - Порядок), що додається.

2. Центральному апарату Фонду державного майна України та його регіональним відділенням керуватися зазначеним Порядком під час складання та затвердження актів оцінки пакетів акцій акціонерних товариств, незалежно від типу, створених у процесі приватизації (корпоратизації), що належать державі, для продажу у випадках, передбачених абзацом п’ятим частини першої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного майна» (крім продажу акцій за конкурсом).

3. Управлінню з питань оціночної діяльності забезпечити подання цього наказу на реєстрацію до Міністерства юстиції в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об’єктами державної власності.

5. Цей наказ  набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                                            О. Рябченко

 dod_12062013_1.pdfДодаток