A A A K K K

Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності

від 10 червня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________                                 Київ                                      №____________

Про затвердження Порядку ведення
Державного реєстру оцінювачів та
суб’єктів оціночної діяльності

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 5 Закону України "Про Фонд державного майна України", пункту 5 постанови Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 року №  231 "Деякі питання проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства"

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок ведення Державного реєстру оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності (додається).

2. Визнати такими, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України: від 25 травня 2004 року № 995 "Про затвердження Порядку ведення Державного реєстру суб'єктів оціночної діяльності та надання довідок з нього", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 червня 2004 року за № 715/9314.

3. Установити, що оцінювачі, включені до Державного реєстру оцінювачів, та суб'єкти оціночної діяльності, включені до Державного реєстру суб'єктів оціночної діяльності, автоматично включаються до Державного реєстру оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності за тими самими напрямами та спеціалізаціями у межах таких напрямів, за якими вони були включені до Державного реєстру оцінювачів та Державного реєстру суб'єктів оціночної діяльності відповідно.

4. Документи оцінювачів (суб'єктів оціночної діяльності), зазначених у пункті 3 цього наказу, не потребують приведення у відповідність до вимог, установлених розділом V Порядку ведення Державного реєстру оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності.

5. Начальнику Управління з питань оціночної діяльності забезпечити державну реєстрацію цього наказу у Міністерстві юстиції України.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту координації розробки та виконання програмних документів, оцінки та розпорядження об'єктами державної власності.

7. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                                     О. Рябченко

 

dod_10062013_1.docДодатки