A A A K K K

Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847 "Про затвердження Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди"

від 7 червня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

Н А К А З

______________                                        Київ                                           №___________

 

 

Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від
07 серпня 1997 року № 847 "Про затвердження Порядку повернення
орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств
після припинення дії або розірвання договору оренди"

Відповідно до статті 27 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», статті 5 Закону України «Про Фонд державного майна України» та з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність із законодавством

 

НАКАЗУЮ:

1. Унести до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 вересня 1997 року за № 446/2250, такі зміни:

1.1. Пункт 2 викласти в такій редакції:

"2. Фонду державного майна України та його регіональним відділенням керуватися вказаним Порядком у практичній діяльності по припиненню (розірванню) договорів оренди цілісних майнових комплексів державних підприємств і організацій.";

1.2. Пункт 4 виключити.

У зв’язку з цим пункт 5 вважати пунктом 4 відповідно.

1.3. Пункт 5 викласти в такій редакції:

"4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов'язків.".

2. Затвердити зміни до Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення або розірвання договору оренди, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 вересня 1997 року за № 446/2250, що додаються.

3. Управлінню з питань управління державним майном та орендних відносин подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

4. Управлінню взаємодії з Верховною Радою України та комунікаційного забезпечення забезпечити в установленому порядку розміщення цього наказу на веб-сторінці Фонду державного майна України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                                              О. Рябченко


zmin_07062013_1.docЗміни до Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди

tab_07062013_1.docПорівняльна таблиця до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847 «Про затвердження Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди»