A A A K K K

Порівняльна таблиця до проекту постанови Кабінет Міністрів України "Про внесення змін до Порядку відчуження об'єктів державної власності".

від 17 лютого 2010 р.

ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ
до проекту постанови Кабінет Міністрів України
"Про внесення змін до Порядку відчуження об'єктів державної власності".

Зміст положення (норми) чинного законодавстваЗміст відповідного положення (норми) проекту акта
абзац третій пункту 13
Продаж нерухомого майна, а також повітряних та морських суден, суден внутрішнього плавання та рухомого складу залізничного транспорту здійснюється на аукціоні. У разі коли зазначене майно не продано на аукціоні, воно може бути продано через біржі за погодженням із суб'єктом управління та/або Фондом державного майна.
абзац третій пункту 13
Продаж нерухомого майна, а також повітряних та морських суден, суден внутрішнього плавання та рухомого складу залізничного транспорту здійснюється на аукціоні."
абзац сьомий пункту 2
організатор аукціону - юридична особа, яка уклала договір про продаж майна, що перебуває в державній власності, з Фондом державного майна;
абзац сьомий пункту 2
організатор аукціону - юридична особа, яка визначається на конкурентних засадах в установленому Фондом державного майна порядку;
абзац четвертий пункту 13
Під час здійснення продажу через біржі, на аукціоні суб'єкт господарювання після надання згоди суб'єктом управління на відчуження майна забезпечує укладення договору з юридичною особою, яка уклала договір про продаж майна, що перебуває у державній власності, з Фондом державного майна.
абзац четвертий пункту 13
Під час здійснення продажу через біржі, на аукціоні суб'єкт господарювання після надання згоди суб'єктом управління на відчуження майна забезпечує укладення договору з юридичною особою, яка визначається на конкурентних засадах в установленому Фондом державного майна порядку.
пункт 15
15. Суб'єкти господарювання під час здійснення продажу через біржі, на аукціоні подають юридичним особам, які уклали з Фондом державного майна договір про продаж майна, що перебуває у державній власності, документи, які підтверджують надання згоди на відчуження такого майна суб'єктом управління та погодження з Фондом державного майна.
пункт 15
15. Суб'єкти господарювання під час здійснення продажу через біржі, на аукціоні подають юридичним особам, які визначені на конкурентних засадах в установленому Фондом державного майна порядку, документи, які підтверджують надання згоди на відчуження такого майна суб'єктом управління та погодження з Фондом державного майна.
пункт 32
У разі коли після оголошення початкової вартості продажу учасники не висловлюють бажання придбати об'єкт за оголошеною початковою вартістю, ліцитатор, якщо це передбачено договором, має право знизити вартість об'єкта, але не більш як на 10 відсотків. Якщо і після такого зниження об'єкт не продається, торги припиняються.
пункт 32 виключити
пункт 34
34. Аукціон вважається таким, що не відбувся, у разі:
відсутності учасників або наявності тільки одного учасника;
несплати переможцем аукціону належної суми у повному обсязі на умовах, визначених у договорі купівлі-продажу;
порушення умов проведення аукціону відповідно до пункту 24 цього Порядку.
пункт 34
34. Аукціон вважається таким, що не відбувся, у разі:
відсутності учасників або наявності тільки одного учасника;
несплати переможцем аукціону належної суми у повному обсязі на умовах, визначених у договорі купівлі-продажу;
порушення умов проведення аукціону відповідно до пункту 24 цього Порядку;
коли після оголошення початкової вартості продажу учасники не висловлюють бажання придбати об'єкт за оголошеною початковою вартістю.
Директор Департаменту розпорядження державним майномС. Гончар

____ ___________ 2009 р.