A A A K K K

Проект наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 07.05.2009 № 694»

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

_____________                                      Київ                                      №____________

 

 

Про визнання таким,
що втратив чинність,
наказу Фонду державного
майна України
від 07.05.2009 № 694

У зв’язку з набранням чинності Законом України від 13 березня 2012 року № 4498-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення управління об’єктами державної власності» та з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до вимог чинного законодавства,

НАКАЗУЮ:

1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду державного майна України від 07.05.2009 № 694 «Про затвердження Критеріїв ефективності управління корпоративними правами держави», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 01.06.2009 за № 477/16493.

2. Управлінню фінансового аналізу та відновлення платоспроможності Департаменту корпоративного управління Фонду державного майна України в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня офіційного опублікування.

 

Голова Фонду                                                                  О. Рябченко

 

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу