A A A K K K

Про затвердження Порядку організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимог до їх організаторів стосовно майна державних підприємств...

від 5 грудня 2012 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

____________                                    Київ                                      №__________

 

Про затвердження Порядку організації
проведення аукціонів у провадженні
у справах про банкрутство та вимог
до їх організаторів стосовно майна
державних підприємств, які належать
до сфери управління Фонду державного
майна України, та господарських
організацій з корпоративними правами
 держави понад 50 відсотків їх статутного
 капіталу, які перебувають у процесі
приватизації

Відповідно до Закону України від 22 грудня 2011 року № 4212-VI «Про внесення змін до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимоги до їх організаторів стосовно майна державних підприємств, які належать до сфери управління Фонду державного майна України, та господарських організацій з корпоративними правами держави понад 50 відсотків їх статутного капіталу, які перебувають у процесі приватизації (додається).

2. Управлінню фінансового аналізу та відновлення платоспроможності забезпечити державну реєстрацію цього наказу в установленому законодавством порядку.

3. Цей наказ набирає чинності одночасно із набранням чинності Законом України від 22 грудня 2011 року № 4212-VI «Про внесення змін до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», але не раніше дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду.

 

Голова Фонду                                                О. Рябченко