A A A K K K

Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб єктів оціночної діяльності

від 2 квітня 2007 р.

Проект

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

___________________Київ___________________

Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб єктів оціночної діяльності

Відповідно до Законів України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти", "Про Державний бюджет України на 2007 рік", "Про приватизацію державного майна"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Положення про конкурсний відбір суб єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 25.11.2003 № 2100 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19.12.2003 за № 1194/8515, що додаються.

2. Департаменту оцінки майна та оціночної діяльності (В.Гайдук) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України .

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду О.Потімкова.

Голова ФондуВ.Семенюк
 ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Фонду державного майна України
___________ № __________

Зміни до Положення про конкурсний відбір суб єктів оціночної діяльності

1. Пункт 1 Положення викласти у такій редакції:

"1. Це Положення визначає процедуру конкурсного відбору суб єктів оціночної діяльності - суб єктів господарювання (далі - суб єкти оціночної діяльності) Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями та Фондом майна Автономної Республіки Крим, якщо вони виступають замовниками незалежної оцінки майна або здійснюють конкурсний відбір суб єктів оціночної діяльності у випадках, визначених законодавством, у разі, якщо вартість виконання послуг з оцінки менше 20 тисяч гривень, а землеоціночних робіт менше 50 тисяч гривень".

2. Абзац 9 пункту 7 Положення викласти у такій редакції:

"наявність у претендента сертифіката суб єкта оціночної діяльності, яким передбачено практичну діяльність з оцінки майна за напрямами та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об єкту оцінки та ліцензії на виконання землеоціночних робіт (у разі необхідності оцінки об єкта приватизації разом із земельною ділянкою, на якій він розташований)".

3. Пункт 8 Положення доповнити абзацом такого змісту:

"У разі необхідності оцінки об єкта приватизації разом

із земельною ділянкою, на якій він розташований, суб єкт оціночної діяльності повинен мати також ліцензію на виконання землеоціночних робіт, видану відповідно до Закону України "Про оцінку земель".

4. Абзац 7 пункту 13 Положення викласти у такій редакції:

"копія сертифіката суб єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України та копія ліцензії на виконання землеоціночних робіт, видана центральним органом виконавчої влади з питань земельних ресурсів (у разі оцінки об єкта приватизації разом із земельною ділянкою, на якій він розташований)".

5. Додаток 2 до Положення викласти в новій редакції (додається).

Директор Департаменту оцінки майна та оціночної діяльностіВ.Гайдук


Завантажити Додаток