A A A K K K

Про затвердження форм державних статистичних спостережень N 1-приватизація, додатка до неї та Інструкції щодо їх заповнення

№ 649 від 6 грудня 2004 р.

Про затвердження форм державних статистичних спостережень N 1-приватизація, додатка до неї та Інструкції щодо їх заповнення

Наказ Державного комітету статистики України
від 7 грудня 2004 року N 649

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 грудня 2004 р. за N 1616/10215

Відповідно до статті 14 Закону України "Про державну статистику", з метою удосконалення державного статистичного спостереження про хід приватизації державного та комунального майна об'єктів НАКАЗУЮ:

1. Затвердити форми державних статистичних спостережень N 1-приватизація "Інформація про приватизацію майна підприємства, установи, організації", додаток до неї "Кількість та вартість майна об'єктів незавершеного будівництва, приватизованих у складі цілісного майнового комплексу або структурного підрозділу" та Інструкцію щодо заповнення форм державних статистичних спостережень N 1-приватизація "Інформація про приватизацію майна підприємства, установи, організації" та додатка до неї "Кількість та вартість майна об'єктів незавершеного будівництва, приватизованих у складі цілісного майнового комплексу або структурного підрозділу".

2. Увести в дію, починаючи зі звіту за I квартал 2005 року, вищевказані форми державних статистичних спостережень.

3. Поширити дію документів, затверджених пунктом 1 цього наказу, на Фонд державного майна України, його регіональні відділення, Фонд майна Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування.

4. Департаменту міжгалузевої статистики підприємств (Жук І. М.):

4.1. Здійснювати разом з Фондом державного майна України методологічне керівництво щодо збору та розробки даних форм, затверджених пунктом 1 цього наказу.

4.2. Спільно з Головним міжрегіональним управлінням статистики в м. Києві (Сидоренко М. М.) підготувати пропозиції до проекту Плану розробки та експлуатації комплексів електронної обробки статистичної інформації на 2005 рік за формами, затвердженими пунктом 1 цього наказу.

5. Департаменту фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та звітності (Сорокіна Т. В.) здійснити розрахунки за виготовлення документів, затверджених пунктом 1 цього наказу.

6. Адміністративно-господарському департаменту (Сенкевич-Давидець Н. М.) забезпечити контроль за своєчасним виготовленням та відправленням документів, затверджених пунктом 1 цього наказу, на адресу Головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, м. Києві, Управління статистики у м. Севастополі та Фонду державного майна України.

7. Начальникам Головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, в областях, у м. Києві та Управління статистики у м. Севастополі забезпечити в установленому порядку збір, розробку і подання даних за формами, затвердженими пунктом 1 цього наказу.

8. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Держкомстату України від 15.08.2000 N 269 "Про затвердження форм державної статистичної звітності: N 1-приватизація, додатків до неї, а також Інструкції для їх заповнення", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 07.09.2000 за N 589/4810.

9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Головка В. А.

ГоловаО. Г. Осауленко
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Голови Фонду державного майна УкраїниС. Ю. Лєдомська


ЗавантажитиДодаток